6 στρώσεις PCB συναρμολόγηση χαλκού με βύθιση χρυσού επιφάνειας φινίρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν δείγματα και κουπόνια.

WhatsApp:0086 18588475571

WECHAT: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Pcb Glod Process Immersion Gold Pcb Request Gerber&BOM
Pcb Layers 6 Layers Base Material Copper
Item PCB Assembly Surface Finish HASL, ENIG, OSP, Immersion Silver
Feature High Reliability And Precision Test 100% E-Test
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας θα σας παρέχει μια υψηλής ποιότητας συναρμολόγηση PCB που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.διασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας.

Το φινίρισμα της επιφάνειας της ομάδας PCB επικοινωνίας μας είναι διαθέσιμο σε HASL, ENIG, OSP και Immersion Silver.

Η αίτηση PCB για την Συνέλευση PCB Επικοινωνίας μας είναι Gerber & BOM, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν το ακριβές προϊόν που χρειάζονται.

Η επιφάνεια συναρμολόγησης δικτύου επικοινωνιών μας έχει διάμετρο οπτικής τρύπας 0,2 mm, καθιστώντας την κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Είτε χρειάζεστε ένα μόνο πρωτότυπο ή μια μεγάλης κλίμακας σειρά παραγωγής, μπορούμε να σας παρέχουμε μια Συνέλευση PCB Επικοινωνίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Επιλέξτε την Συνέλευση PCB Επικοινωνίας Τηλεπικοινωνίας για το επόμενο έργο σας και βιώστε τα οφέλη ενός υψηλής ποιότητας, αξιόπιστου PCB.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το έργο σας.


Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία προϊόντος: Συνδυασμός PCB επικοινωνίας
  • Συγκρότημα PCB για εξοπλισμό επικοινωνίας
  • Εφαρμογή PCB: AI Android Smart Module
  • Σκηνές PCB: 6 στρώσεις
  • Υλικό PCB: FR-4
  • Διαδικασία Χρυσού PCB: Χρυσή βύθιση
  • Δοκιμή: 100% E-Test
  • Επικοινωνίες Τηλεπικοινωνίες Συνέλευση PCB
  • Συγκρότημα PCB συστήματος επικοινωνίας

Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία προϊόντος PCBA: Επικοινωνία 4G/Διακόλληση δικτύου
Άρθρο: Συγκρότηση PCB
Δοκιμή: 100% Ε-Δοκιμή
Χαρακτηριστικό: Υψηλή Αξιότητα και Ακριβότητα
Εφαρμογή PCB: Τεχνητή νοημοσύνη Android Smart Module
Επιφάνεια: HASL, ENIG, OSP, Βυθισμός Ασημένιο
Βασικό υλικό: Χάλυβα
Πίνακες PCB: 6 στρώσεις
Σχέδιο: Επεξεργασία των εισερχόμενων υλικών
Αίτηση PCB: Gerber&BOM

Εφαρμογές:

Το σύνολο PCB επικοινωνίας αποτελεί ουσιαστικό συστατικό στην παραγωγή μητρικών πλακών επικοινωνίας, οι οποίες χρησιμοποιούνται σε διάφορες συσκευές επικοινωνίας και τηλεπικοινωνιών.Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλές επιδόσεις και αξιοπιστία στις συσκευές επικοινωνίας.Το προϊόν χρησιμοποιείται στην παραγωγή εξοπλισμού επικοινωνίας όπως δρομολογητές, διακόπτες, μονέμ και άλλες συσκευές τηλεπικοινωνιών.

Το σύνολο PCB επικοινωνίας έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στα σκληρά περιβάλλοντα στα οποία λειτουργούν οι συσκευές επικοινωνίας.Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλής ποιότητας απόδοση σε ακραίες θερμοκρασίες και επίπεδα υγρασίαςΑυτό καθιστά το προϊόν ιδανικό για χρήση σε εξωτερικές συσκευές επικοινωνίας, όπως πύργοι κινητής τηλεφωνίας, δορυφορικά συστήματα επικοινωνίας και άλλο τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό.

Η συναρμολόγηση PCB επικοινωνίας χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή πλακών συναρμολόγησης δικτύων επικοινωνίας, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση διαφορετικών συσκευών επικοινωνίας για να σχηματίσουν ένα δίκτυο.Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να παρέχει συνδέσεις υψηλής αξιοπιστίας που εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του δικτύου.Τα πλαίσια συναρμολόγησης δικτύων επικοινωνίας χρησιμοποιούνται σε διάφορες συσκευές επικοινωνίας, όπως συστήματα τηλεπικοινωνιών, κέντρα δεδομένων και άλλες συσκευές δικτύωσης.

Συνεπώς, το σύνολο PCB επικοινωνίας είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο και ακριβές προϊόν που είναι απαραίτητο για την παραγωγή συσκευών επικοινωνίας και τηλεπικοινωνιών.Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλές επιδόσεις και αξιοπιστία σε σκληρά περιβάλλοντα και χρησιμοποιείται στην παραγωγή μητρικών πλακών επικοινωνίας., πλακέτες συναρμολόγησης δικτύων επικοινωνίας και άλλες συσκευές τηλεπικοινωνιών.Η Συνέλευση PCB επικοινωνίας είναι ένα ουσιαστικό συστατικό στη βιομηχανία επικοινωνιών και χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες συσκευές επικοινωνίας.


Προσαρμογή:

Με την υψηλή αξιοπιστία και την ακρίβεια των χαρακτηριστικών μας,Μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι η Συγκρότηση Ηλεκτρονικών μας για την Επικοινωνία θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας.

Το πρότυπο υλικό PCB μας είναι το FR-4, το οποίο παρέχει εξαιρετικές θερμικές και ηλεκτρικές ιδιότητες.

Η συλλογή PCB επικοινωνίας τηλεπικοινωνιών μας προσφέρει μια ελάχιστη διάμετρο τρύπας 0,2 mm, διασφαλίζοντας ότι το έργο σας θα έχει την απαραίτητη ακρίβεια.

Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες προσαρμογής έργων όπως επεξεργασία εισερχόμενων υλικών για να διασφαλίσουμε ότι το έργο σας ολοκληρώνεται σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές σας.


Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Το προϊόν Συνέλευσης PCB Επικοινωνίας μας έρχεται με ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη ολοκλήρωση και η βέλτιστη απόδοση.Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι διαθέσιμη για να παρέχει βοήθεια με την εγκατάσταση, διαμόρφωση, αντιμετώπιση προβλημάτων και συντήρηση του προϊόντος.

Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες προσαρμογής για να ανταποκριθούμε στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών και μπορούμε να παρέχουμε κατάρτιση για να διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες είναι πλήρως εξοπλισμένοι για να χρησιμοποιήσουν το προϊόν στο μέγιστο δυναμικό του.

Επιπλέον, παρέχουμε τακτικές ενημερώσεις λογισμικού και αναβαθμίσεις firmware για να διασφαλίσουμε ότι το προϊόν παραμένει ενημερωμένο με τις τελευταίες εξελίξεις της βιομηχανίας και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας.Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε κάθε ερώτηση και να αντιμετωπίσει κάθε ανησυχία που μπορεί να προκύψει..


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία του προϊόντος:

Το προϊόν Συνέλευσης PCB Επικοινωνίας θα συσκευαστεί σε ένα ανθεκτικό χαρτόκουτο με προστατευτικό επένδυμα αφρού για την αποφυγή τυχόν ζημιών κατά τη μεταφορά.Το κουτί περιλαμβάνει επίσης δελτίο συσκευασίας με τις λεπτομέρειες του προϊόντος και τις απαραίτητες οδηγίες.

Ναυτιλία:

Το προϊόν συναρμολόγησης PCB επικοινωνίας θα αποσταλεί μέσω αξιόπιστου μεταφορέα, όπως FedEx ή UPS.Οι επιλογές αποστολής και τα έξοδα θα εμφανίζονται κατά το check-out και θα διαφέρουν ανάλογα με τον προορισμό και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης που επιλέγει ο πελάτηςΟ πελάτης θα λάβει έναν αριθμό παρακολούθησης μόλις το προϊόν έχει αποσταλεί, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί την κατάσταση παράδοσής του.


Γενικά ερωτήματα:

Α: Το προϊόν συνδυασμού επικοινωνιακών κυκλωμάτων PCB είναι συνδυασμός κυκλωμάτων κυκλωμάτων που διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ ηλεκτρονικών συσκευών.

Ε: Με ποιες συσκευές μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συναρμολόγηση PCB επικοινωνίας;

Α: Η συναρμολόγηση PCB επικοινωνίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές όπως υπολογιστές, έξυπνα τηλέφωνα, tablets και άλλες συσκευές επικοινωνίας.

Ε: Ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα επικοινωνίας της ομάδας PCB επικοινωνίας;

Α: Η μέγιστη ταχύτητα επικοινωνίας του συνόλου PCB επικοινωνίας εξαρτάται από τη συγκεκριμένη διαμόρφωση του προϊόντος και τις συσκευές που χρησιμοποιούνται.Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στις προδιαγραφές του προϊόντος.

Ε: Μπορεί η συναρμολόγηση PCB επικοινωνίας να προσαρμοστεί για να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις επικοινωνίας;

Α: Ναι, η Συνέλευση PCB επικοινωνίας μπορεί να προσαρμοστεί για να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένες απαιτήσεις επικοινωνίας.

Ε: Ποιος είναι ο χρόνος προετοιμασίας για την παραγγελία μιας συναρμολόγησης PCB επικοινωνίας;

Α: Ο χρόνος προετοιμασίας για την παραγγελία μιας συναρμολόγησης PCB επικοινωνίας ποικίλλει ανάλογα με την ποσότητα και τη συγκεκριμένη διαμόρφωση του προϊόντος.