Συγκρότηση PCB διακόπτη επικοινωνίας/δικτύου 4G με βάση χαλκού και ασημένιο φινίρισμα βύθισης

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν δείγματα και κουπόνια.

WhatsApp:0086 18588475571

WECHAT: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Base Material Copper Pcb Application AI Android Smart Module
Min Hole Diameter 0.2mm Pcba Product Name 4G Communication/Network Switch
Material Of Pcb FR-4 Surface Finish HASL, ENIG, OSP, Immersion Silver
Test 100% E-Test Material FR-4
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Η Συνέλευση PCB επικοινωνίας μας είναι ιδανική για την επεξεργασία των εισερχόμενων υλικών, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για την συναρμολόγηση PCB συσκευών επικοινωνίας.Έχει σχεδιαστεί για να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης, διασφαλίζοντας ότι οι συσκευές επικοινωνίας σας λειτουργούν με μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Η διαδικασία χρυσού PCB που χρησιμοποιείται στην Συνέλευση PCB επικοινωνίας μας είναι χρυσός βύθισης, ο οποίος παρέχει εξαιρετική ηλεκτρική αγωγιμότητα και αντοχή στη διάβρωση.Αυτό εξασφαλίζει ότι οι συσκευές επικοινωνίας σας παραμένουν σε άριστη κατάσταση ακόμη και με παρατεταμένη χρήση.

Το σύνολο PCB επικοινωνίας μας έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ειδικές ανάγκες των συσκευών επικοινωνίας, εξασφαλίζοντας ότι λειτουργούν σε βέλτιστα επίπεδα.Είτε χρειάζεστε μια ενιαία πλακέτα ή ένα μεγάλο ηλεκτρονικό σύνολο για τις συσκευές επικοινωνίας σας, η Συνέλευση PCB Επικοινωνίας μας είναι η τέλεια επιλογή.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Συνδυασμός PCB επικοινωνίας
 • Σχέδιο: Επεξεργασία εισερχόμενων υλικών
 • Βασικό υλικό: Χαλκός
 • Ονομασία προϊόντος PCBA: 4G επικοινωνία/σύνδεσμος δικτύου
 • Δοκιμή: 100% E-Test
 • Σκηνές PCB: 6 στρώσεις
 • Χαρακτηριστικά:
  • Σύνθεση PCB υψηλής ποιότητας συστήματος επικοινωνίας
  • Επαγγελματική επικοινωνία Συνέλευση κυκλωτικών κυκλωμάτων
  • Διοικητικό συμβούλιο Συνεδρίασης του Δικτύου Αποτελεσματικής Επικοινωνίας

Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετρος Αξία
Εφαρμογή PCB Τεχνητή νοημοσύνη Android Smart Module
Ειδικότητα Υψηλή Αξιότητα και Ακριβότητα
Αίτηση PCB Gerber&BOM
Βασικό υλικό Χάλυβα
Υλικό PCB FR-4
Τελεία επιφάνειας HASL, ENIG, OSP, Βυθισμός Ασημένιο
Άρθρο Συγκρότηση PCB
Ονομασία προϊόντος PCBA Επικοινωνία 4G/Διακόλληση δικτύου
Υλικό από PCB FR-4
Υλικό FR-4

Αυτή είναι μια ηλεκτρονική συναρμολόγηση για την επικοινωνία, η συναρμολόγηση επικοινωνιακών κυκλωμάτων, η συναρμολόγηση PCB για τον εξοπλισμό επικοινωνίας.


Εφαρμογές:

Το προϊόν συναρμολόγησης PCB επικοινωνίας δοκιμάζεται αυστηρά με 100% E-Test, εξασφαλίζοντας την ποιότητα του προϊόντος.καθιστώντας το ιδανικό συστατικό για συστήματα επικοινωνίας.

Η συναρμολόγηση PCB επικοινωνίας είναι ένα ευπροσάρμοστο προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιπτώσεις και σενάρια.υπολογιστέςΤο υλικό υψηλής ποιότητας του συνόλου PCB και το 100% E-Test το καθιστούν ιδανική επιλογή για απαιτητικές εφαρμογές επικοινωνίας.

Το σύνολο PCB επικοινωνίας είναι ένα απαραίτητο συστατικό για συστήματα επικοινωνίας που απαιτούν μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας, υψηλή αξιοπιστία και χαμηλό θόρυβο.Αυτή η συναρμολόγηση PCB μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συσκευές επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογητών, των διακόπτες, των διακομιστών και άλλων εξοπλισμού δικτύου.

Συνολικά, το προϊόν συνδυασμού PCB επικοινωνίας είναι ένα σημαντικό συστατικό για τα συστήματα επικοινωνίας.και ευελιξία το καθιστούν μια ιδανική επιλογή για διάφορες εφαρμογές συναρμολόγησης ηλεκτρονικώνΕίτε κατασκευάζετε ένα σύστημα επικοινωνίας από το μηδέν είτε αναβαθμίζετε ένα υπάρχον, η Συνέλευση PCB επικοινωνίας είναι μια μεγάλη επιλογή στην οποία μπορείτε να βασιστείτε.


Προσαρμογή:

Το προϊόν μας για την συναρμολόγηση PCB επικοινωνίας προσφέρει εκτεταμένες υπηρεσίες προσαρμογής για να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.Αυτό το κάνει τέλειο για χρήση στην εφαρμογή AI Android Smart Module.

Οι ειδικοί μας μπορούν να προσαρμόσουν τη σύνθεση της Μητρικής Πίνακας Επικοινωνίας στις ακριβείς προδιαγραφές σας.Μπορούμε να βοηθήσουμε..

Το όνομα του προϊόντος PCBA είναι 4G επικοινωνία / διακόπτης δικτύου, η οποία εξασφαλίζει αξιόπιστη και γρήγορη επικοινωνία για τη συσκευή σας.


Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Το προϊόν Συνέλευσης PCB Επικοινωνίας έρχεται με ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για να εξασφαλιστεί ομαλή ολοκλήρωση και λειτουργία.Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε τυχόν τεχνικές ερωτήσεις και να παρέχει καθοδήγηση για την εγκατάσταση, διαμόρφωση και αντιμετώπιση προβλημάτων.

Η ομάδα μας μπορεί να εκτελέσει διαγνώσεις, επισκευές και αναβαθμίσεις για να διασφαλίσει ότι το προϊόν σας λειτουργεί με τις καλύτερες επιδόσεις..

Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες κατάρτισης για να βοηθήσουμε τους πελάτες να κατανοήσουν τη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες του προϊόντος συναρμολόγησης PCB επικοινωνίας μας.Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα καλύπτουν διάφορα θέματα όπως η χρήση λογισμικού, διαμόρφωση υλικού και ολοκλήρωση συστήματος.

Συνολικά, δεσμευόμαστε να παρέχουμε την κορυφαία τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν μια θετική εμπειρία με το προϊόν συναρμολόγησης PCB επικοινωνίας μας.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία του προϊόντος:

Το προϊόν συνδυασμού PCB επικοινωνίας θα συσκευάζεται με ασφάλεια σε ένα χαρτόκουτο με προστατευτικές συσκευές αφρού για την αποφυγή τυχόν ζημιών κατά τη μεταφορά.Το κουτί θα επισημαίνεται με την ονομασία του προϊόντος και εύθραυστες αυτοκόλλητες για να διασφαλιστεί ότι χειρίζεται με προσοχή.

Ναυτιλία:

Το προϊόν συναρμολόγησης PCB επικοινωνίας θα αποσταλεί μέσω αξιόπιστης υπηρεσίας ταχυμεταφορών με πληροφορίες παρακολούθησης.αλλά οι πελάτες θα ενημερώνονται για την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης και την αναμενόμενη ώρα άφιξηςΓια τις διεθνείς αποστολές, οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για τυχόν τελωνειακά τέλη ή φόρους.


Γενικά ερωτήματα:

` ` Ε: Ποιες είναι οι διαστάσεις του προϊόντος συναρμολόγησης PCB επικοινωνίας;

Α:

` `

Οι διαστάσεις του προϊόντος συνδυασμού PCB επικοινωνίας ποικίλλουν ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο.

` ` Ε: Ποιος είναι ο χρόνος προετοιμασίας για το προϊόν PCB συναρμολόγησης επικοινωνίας;

Α:

` `

Ο χρόνος προετοιμασίας για το προϊόν συναρμολόγησης PCB επικοινωνίας εξαρτάται από την παραγγελθείσα ποσότητα και το τρέχον πρόγραμμα παραγωγής.

` ` Ε: Ποια υλικά χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του προϊόντος συνδυασμού PCB επικοινωνίας;

Α:

` `

Το προϊόν συνδυασμού PCB επικοινωνίας κατασκευάζεται με υλικά υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου του χαλκού, της υαλοπλαστικής και διαφόρων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.

` ` Ε: Μπορεί το προϊόν συναρμολόγησης PCB επικοινωνίας να προσαρμοστεί για να ανταποκρίνεται σε ειδικές απαιτήσεις;

Α:

` `

Ναι, το προϊόν Συνέλευσης PCB Επικοινωνίας μπορεί να προσαρμοστεί για να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένες απαιτήσεις.