Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd.

  • Κίνα Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες Μπέντσιάνγκ Κουίκ ΠΣΚ
Αριθμός Υπαλλήλων 500~800
Ετήσιες πωλήσεις 50000000-100000000
Ιδρύθηκε Έτος 2010
Εξαγωγή pc 80% - 90%

Εισαγωγή

Η BenQiang Circuit Co., Ltd. ιδρύθηκε το 2005 με συνολική επένδυση 200 εκατ. RMB.Είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ασχολείται με την έρευνα και την ανάπτυξη και την κατασκευή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων υψηλής τεχνολογίας.Παρέχει σε περισσότερους από 20.000 πελάτες παγκοσμίως υπηρεσίες εξωτερικής εξυπηρέτησης εξοπλισμού σε ένα σταθμό, που καλύπτουν το σχεδιασμό PCB, την κατασκευή PCB, το SMT patch, την προμήθεια εξαρτημάτων, την ηλεκτρονική συναρμολόγηση,ανάλυση δοκιμώνΤα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορους ηλεκτρονικούς τομείς, όπως τα οχήματα νέας ενέργειας, η ιατρική, η επικοινωνία, ο βιομηχανικός έλεγχος, η υψηλής ποιότητας ασφάλεια, οι υπολογιστές, η αεροδιαστημική βιομηχανία κλπ.

 

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Shenzhen της Κίνας και διαθέτει κέντρο έρευνας και ανάπτυξης, δύο εργοστάσια PCB και ένα εργοστάσιο SMT, που καλύπτει έκταση άνω των 35.000 τετραγωνικών μέτρων.Υπάρχουν περισσότεροι από 800 εργαζόμενοι.Η εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικά ISO9001, ISO14001, TS16949, IS013485, UL(E360485), RoHS και άλλα.Η παραγωγή του προϊόντος ακολουθεί αυστηρά το διεθνές σύστημα διαχείρισης ποιότηταςΗ ποιότητα του προϊόντος πληροί πλήρως τα πρότυπα IPC-A-600H και IPC-A-610 Επιπέδου II/III.

 

Με 18 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και ανάπτυξη και την κατασκευή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων υψηλού επιπέδου, έχουμε δημιουργήσει τα βασικά πλεονεκτήματα στον τομέα της εξωτερικής ανάθεσης ηλεκτρονικού υλικού:κορυφαία διαδικασία και τεχνολογία κατασκευής κυκλωμάτων υψηλού επιπέδου, υψηλής ποιότητας, υψηλού ποσοστού έγκαιρης παράδοσης, βιαστικής παράδοσης και βέλτιστης απόδοσης κόστους.Συνεχώς ακολουθούμε την προώθηση αποτελεσματικών δυνατοτήτων ταχείας παράδοσης πολλαπλών ποικιλιών και απλής διαχείρισης της παραγωγήςΧρησιμοποιούμε το πρόγραμμα "0-1, 1-10, 10-100" για την επώαση και την προσγείωση προϊόντων, και την ταχεία μεγάλης κλίμακας παραγωγή πλήρους συνόλου υπηρεσιών κατασκευής OEM / ODM,για την παροχή πλήρους φάσματος εγγυήσεων εφοδιασμού για εταιρείες τεχνολογίας και επιχειρήσεις έρευνας και ανάπτυξης εφαρμογών ευφυούς καινοτομίας ηλεκτρονικών προϊόντων.

Υπηρεσία

Στην BenQiang Circuit Co., Ltd, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για να καλύψουμε τις ποικίλες ανάγκες του παγκόσμιου πελατειακού μας κύκλου.που καλύπτει διάφορες πτυχές της εξωτερικής ανάθεσης και συναρμολόγησης ηλεκτρονικού υλικούΟι βασικές υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 

Υπηρεσίες PCB:

 

Σχεδιασμός PCB: Εκμεταλλευτείτε την εξειδικευμένη ομάδα σχεδιασμού μας για καινοτόμες και αποδοτικές τοποθετήσεις PCB.

Κατασκευή PCB: επωφεληθείτε από προηγμένες διαδικασίες κατασκευής PCB που κυμαίνονται από 2 έως 40 στρώματα.

HDI (υψηλής πυκνότητας διασύνδεση): Απολαύστε την τεχνολογία αιχμής με λύσεις HDI 1-7 επιπέδων.

Ειδικό PCB: Προσαρμοσμένες λύσεις προσαρμοσμένες σε μοναδικές απαιτήσεις, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση.

R-FPC & FPC: Ευέλικτες και άκαμπτες επιλογές PCB για ευέλικτες ηλεκτρονικές εφαρμογές.

PCBA (Εντύπωση πλακέτων κυκλωμάτων): Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση των εξαρτημάτων για μια πλήρως λειτουργική ηλεκτρονική συναρμολόγηση.

 

Υπηρεσίες SMT (Surface Mount Technology):

 

SMT Patch: Τοποθέτηση με ακρίβεια των εξαρτημάτων που τοποθετούνται στην επιφάνεια για βελτίωση της απόδοσης του κυκλώματος.

Προμήθεια εξαρτημάτων: Πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο για αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

Ηλεκτρονική συναρμολόγηση: Εξειδικευμένες υπηρεσίες συναρμολόγησης για την απρόσκοπτη συγκέντρωση όλων των εξαρτημάτων.

Ανάλυση δοκιμών: αυστηρές διαδικασίες δοκιμών για τη διασφάλιση της λειτουργικότητας και της αξιοπιστίας των συναρμολογημένων προϊόντων.

 

Είτε χρειάζεστε περίπλοκα σχέδια PCB, λύσεις διασύνδεσης υψηλής πυκνότητας, ή ολοκληρωμένη ηλεκτρονική συναρμολόγηση, η BenQiang Circuit Co.Εταιρεία. είναι ο έμπιστος συνεργάτης σας για την επίτευξη ανώτερων αποτελεσμάτων.

 

Αισθάνεστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε το βάθος των υπηρεσιών μας, γνωρίζοντας ότι υποστηρίζουμε τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας όσον αφορά την ποιότητα, την καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών.

Culture

Οραματισμός
Γίνετε η πρώτη μάρκα στερεωτικών υλικών HDI PCB στον κόσμο


Αποστολή
Προστασία της ταχείας καινοτομίας και ανάπτυξης των παγκόσμιων εταιρειών τεχνολογίας

Αφήστε ένα μήνυμα