Πολυαμίδιο ευέλικτο 2-8 στρώσεις Ακαθόριστο ευέλικτο PCB τετράγωνα κύκλοι Ακανόνιστο βάρος 0,5-4oz Cu

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν δείγματα και κουπόνια.

WhatsApp:0086 18588475571

WECHAT: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Pcb Outline Square, Circle, Irregular(with Jigs) Cu Weight 0.5-4 0z
Polyimide Base Material Polyimide Flex Layers 1-36layers
Function Test 100% Functional Test Drilling Size Min 0.0078”(0.2mm)
Service One-stop Service / OEM,DFM Layer Count 2-8 Layers
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Οι άκαμπτοι ευέλικτοι PCBs μας είναι διαθέσιμοι σε 1-36 στρώματα, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το τέλειο επίπεδο πολυπλοκότητας για το έργο σας.και λευκόΤα σκληρά ευέλικτα PCB μας διαθέτουν επίσης μια ελάχιστη ακτίνα κάμψης 0,5 mm, καθιστώντας τα ιδανικά για κάμψη πλακών κυκλωμάτων.

Εκτός από την ευελιξία τους, τα άκαμπτα ευέλικτα PCB προσφέρουν εντυπωσιακή αντοχή και αντοχή.Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η πλακέτα κυκλώματος σας θα είναι σε θέση να χειριστεί οτιδήποτε ρίξετε σε αυτόΚαι με μια κλασική επιλογή πράσινου ή μπλε χρώματος, τα άκαμπτα ευέλικτα PCB μας σίγουρα θα φαίνονται υπέροχα σε κάθε έργο.

Έτσι, αν ψάχνετε για ένα υψηλής ποιότητας εύκαμπτο-σταθερό PCB που μπορεί να χειριστεί τις μοναδικές απαιτήσεις του έργου σας, μην ψάχνετε άλλο από το προϊόν μας άκαμπτο ευέλικτο PCB.Με μια σειρά από διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής, μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια πλακέτα κυκλώματος για τις ανάγκες σας.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Ακατάστατα ευέλικτα PCB
 • Αριθμός στρωμάτων: 2-8 στρώματα
 • Ελάχιστη ακτίνα κάμπωσης: 0,5 mm
 • Κίτρινη, μπλε, μαύρη, λευκή...
 • Βάρος Cu: 0,5-4 0z
 • Μέγιστο μέγεθος πάνελ: 600 mm x 1200 mm
 • Ελαστικό-κατακάμπτο PCB
 • Πίνακες κυκλωμάτων τύπου ευέλικτων και άκαμπτων
 • Πίνακες άκαμπτης και εύκαμπτης κατασκευής

Τεχνικές παραμέτρους:

Τεχνικές παραμέτρους Περιγραφή
Ονομασία του προϊόντος Πίνακες άκαμπτης και εύκαμπτης τροχιάς, Πίνακες άκαμπτης και εύκαμπτης τροχιάς, Πίνακες υβριδικών PCB
Αριθμός στρωμάτων 2-8 στρώσεις
Σχεδιασμός PCB Τετράγωνο, Κύκλος, Ακανόνιστος (με Jigs)
Χρώμα Πράσινο, μπλε.
Μέγεθος γεώτρησης Ελάχιστο 0,0078 ′′ (0,2 mm)
Μέγιστο μέγεθος πίνακα 600 χιλιοστά x 1200 χιλιοστά
Υλικό βάσης πολυαιμίδης Polyimide Flex
Ελάχιστη ακτίνα κάμπωσης 0.5mm
Τμήμα εφαρμογής Αυτοκινητοβιομηχανία, Ιατρική, Πληροφορικές, Καταναλωτική
Δοκιμή λειτουργίας 100% λειτουργική δοκιμή
Υπηρεσία Υπηρεσία ενός σταθμού / OEM, DFM

Εφαρμογές:

Μια βασική εφαρμογή για τα άκαμπτα-ευέλικτα PCB μας είναι στις πλακέτες κυκλωμάτων κάμψης.Τα άκαμπτα-ευέλικτα PCB μας μπορούν να λυγίσουν και να λυγίσουν χωρίς να βλάψουν την σανίδα ή τα εξαρτήματα πάνω τηςΑυτό τα καθιστά ιδανικά για χρήση σε προϊόντα που πρέπει να είναι ευέλικτα, όπως η φορητή τεχνολογία ή τα προϊόντα που πρέπει να χωρέσουν σε στενούς χώρους.

Μια άλλη κοινή εφαρμογή για τα άκαμπτα-ευέλικτα PCB είναι σε προϊόντα που απαιτούν υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας.είναι λιγότερο πιθανό να αποτύχουν στο πεδίοΑυτό τα καθιστά ιδανικά για χρήση σε προϊόντα που πρέπει να λειτουργούν αξιόπιστα υπό σκληρές συνθήκες, όπως σε αεροδιαστημικές ή στρατιωτικές εφαρμογές.

Τα άκαμπτα ευέλικτα PCB είναι ιδανικά για χρήση σε προϊόντα που απαιτούν υψηλό βαθμό προσαρμογής.Οι σανίδες μας μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε έργου.Επιπλέον, οι σανίδες μας μπορούν να σχεδιαστούν με μεγέθη τρύπησης τόσο μικρά όσο 0,0078 ̊ (0,2 mm), καθιστώντας τις ιδανικές για χρήση σε προϊόντα που απαιτούν υψηλό επίπεδο ακρίβειας.

Συνοπτικά, οι άκαμπτες και ευέλικτες πλακέτες μας είναι ένα ευέλικτο προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων και σεναρίων.μια σανίδα που είναι πολύ αξιόπιστη, ή μια σανίδα που μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, τα άκαμπτα-ευέλικτα PCB μας είναι η ιδανική λύση.


Προσαρμογή:

- Μέγιστο μέγεθος οθόνης: 600 mm x 1200 mm

- Τμήμα εφαρμογής: Αυτοκινητοβιομηχανία, Βιομηχανία, Ιατρική, Πληροφορικές, Καταναλωτική

- Πίνακα PCB: τετράγωνο, κύκλος, ακανόνιστο (με Jigs)

- Δοκιμή PCBA: ακτινογραφία, δοκιμή AOI, λειτουργική δοκιμή

- Πιστοποιητικά: ISO9001, ISO14001, IATF16949, UL

Οι υπηρεσίες προσαρμογής των ευέλικτων κυκλωμάτων (FPCB) καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.ΒιομηχανικήΟι υπηρεσίες εξατομίκευσης μας περιλαμβάνουν επίσης μεγέθη πάνελ έως 600mm X 1200mm και περιγράμματα PCB σε τετραγωνικά, κυκλικά και ακανόνιστα σχήματα (με Jigs).Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες δοκιμών PCBA όπως ακτινογραφίαΤα FPCB μας είναι πιστοποιημένα με ISO9001, ISO14001, IATF16949 και UL,σας δίνει ηρεμία γνωρίζοντας ότι λαμβάνετε προϊόντα υψηλής ποιότητας.


Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Το προϊόν των άκαμπτων ευέλικτων PCB προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για τη διασφάλιση βέλτιστης απόδοσης και αξιοπιστίας.αναθεώρηση σχεδιασμούΠαρέχουμε υπηρεσίες εσωτερικής κατασκευής και συναρμολόγησης, μαζί με μια σειρά από υπηρεσίες μεταπαραγωγής όπως δοκιμές, επιθεώρηση και συσκευασία.Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση και να παρέχει καθοδήγηση καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του προϊόντοςΠροσφέρουμε επίσης εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για την τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες μας.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία του προϊόντος:

 • Το προϊόν των άκαμπτων ευέλικτων PCB θα συσκευάζεται με ασφάλεια σε αντιστατικές σακούλες.
 • Οι αντιστατικές σακούλες θα τοποθετηθούν στη συνέχεια σε ένα κουτί με αφρό για πρόσθετη προστασία κατά τη μεταφορά.

Ναυτιλία:

 • Η αποστολή θα γίνεται μέσω αξιόπιστων υπηρεσιών ταχυμεταφορών.
 • Το προϊόν των άκαμπτων ευέλικτων PCB θα αποστέλλεται με ασφάλιση για την κάλυψη ενδεχόμενων ζημιών κατά τη διαμετακόμιση.
 • Ο πελάτης θα λάβει έναν αριθμό παρακολούθησης για την παρακολούθηση της κατάστασης της αποστολής.

Γενικά ερωτήματα:

Α1: Ένα άκαμπτο ευέλικτο PCB είναι ένας τύπος κυκλωτικής πλακέτας που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα τόσο των άκαμπτων όσο και των ευέλικτων PCB.

Ε2: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός άκαμπτου ευέλικτου PCB;

Α2: Τα άκαμπτα ευέλικτα PCB προσφέρουν βελτιωμένη αξιοπιστία, μειωμένο χρόνο συναρμολόγησης και αυξημένη ευελιξία σχεδιασμού σε σύγκριση με τα παραδοσιακά άκαμπτα ή ευέλικτα PCB.

Ε3: Ποια υλικά χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ενός άκαμπτου ευέλικτου PCB;

Α3: Τα άκαμπτα ευέλικτα PCB κατασκευάζονται με συνδυασμό άκαμπτων υλικών όπως το FR4 και ευέλικτων υλικών όπως το πολυμίδιο ή το φιλμ πολυεστέρα.

Ε4: Ποιες εφαρμογές είναι ιδανικές για τη χρήση ενός άκαμπτου ευέλικτου PCB;

Α4: Τα άκαμπτα ευέλικτα PCB είναι ιδανικά για εφαρμογές όπου ο χώρος είναι περιορισμένος και όπου απαιτείται υψηλός βαθμός αξιοπιστίας, όπως στις αεροδιαστημικές, ιατρικές και στρατιωτικές βιομηχανίες.

Ε5: Μπορεί ένα άκαμπτο ευέλικτο PCB να επισκευαστεί εάν καταστραφεί;

Α5: Ανάλογα με την έκταση της ζημίας, ένα άκαμπτο ευέλικτο PCB μπορεί να επισκευαστεί.


Συνιστώμενα προϊόντα