Πράσινη μάσκα συγκόλλησης λευκή μεταξοειδής 2 στρώσεις χαλκού PCB για μέγιστη αποδοτικότητα ενέργειας

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν δείγματα και κουπόνια.

WhatsApp:0086 18588475571

WECHAT: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Minimum Trace Spacing 0.2mm Solder Mask Color Green
Silkscreen Color White Layer Count 2
Minimum Trace Width 0.2mm Rohs Compliant Yes
Minimum Hole Size 0.3mm Surface Finish HASL
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Το παχύ χαλκό PCB είναι ένα διπλάσιο πλάνο που κατασκευάζεται από υλικό χαλκού υψηλής ποιότητας που είναι γνωστό για την εξαιρετική αγωγιμότητα και αντοχή του.Αυτό το PCB είναι σχεδιασμένο για να χειρίζεται εφαρμογές υψηλού ρεύματος και υψηλών θερμοκρασιών, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση στην ηλεκτρονική ισχύς, την αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροδιαστημική βιομηχανία και άλλες βιομηχανίες όπου η αξιοπιστία και η απόδοση είναι κρίσιμες.

Το παχύ χαλκό PCB έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ανώτερη απώλεια θερμότητας, η οποία είναι κρίσιμη σε εφαρμογές υψηλής ισχύος.Αυτό το PCB μπορεί να χειριστεί υψηλά φορτία ρεύματος και να εξαλείψει τη θερμότητα γρήγορα και αποτελεσματικά, διασφαλίζοντας ότι τα εξαρτήματά σας παραμένουν δροσερά και λειτουργούν με βέλτιστο τρόπο.

Όσον αφορά την επιφάνεια, το PCB πάχους χαλκού έχει φινίρισμα HASL (Hot Air Solder Leveling), το οποίο παρέχει μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική επικάλυψη που είναι ιδανική για εφαρμογές υψηλής ισχύος.Το φινίρισμα HASL παρέχει εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα, η οποία είναι απαραίτητη για την απώλεια θερμότητας και την αξιοπιστία σε εφαρμογές υψηλής ισχύος.

Το PCB πάχους χαλκού είναι επίσης συμβατό με το RoHS, πράγμα που σημαίνει ότι δεν περιέχει επικίνδυνες ουσίες που μπορούν να βλάψουν το περιβάλλον ή να αποτελέσουν κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.Αυτό καθιστά αυτό το PCB μια ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για εφαρμογές υψηλής ισχύος.

Συνολικά, το παχύ χαλκό PCB είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον χρειάζεται ένα υψηλής ποιότητας PCB με παχύ χαλκό στρώματα ισχύος.ή οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία όπου η μεταφορά υψηλής ισχύος και η διάχυση της θερμότητας είναι απαραίτητες, αυτό το PCB είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: PCB πάχους χαλκού
 • Επιφανειακό φινίρισμα: HASL
 • Εφαρμογή: Ηλεκτρονική ισχύος
 • Δάχος χαλκού: 3 ουγκιές
 • Δάχος: 1,6 mm
 • Χρώμα μάσκας συγκόλλησης: Πράσινο

Ψάχνετε για ένα PCB με πυκνότητα χαλκού; Μην ψάχνετε άλλο από το πυκνό PCB χαλκού μας!το οποίο το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές υψηλής ισχύος στην ηλεκτρονική ενέργειαΗ επιφάνεια του είναι HASL και το χρώμα της Solder Mask είναι πράσινο.


Τεχνικές παραμέτρους:

Συμμόρφωση Rohs - Ναι, ναι.
Χρώμα μάσκας συγκόλλησης Πράσινο
Δάχος 1.6mm
Χρώμα μεταξοκίστρου Λευκό
Μέγιστο μέγεθος πίνακα 600 χιλιοστά X 600 χιλιοστά
Ελάχιστο πλάτος ίχνη 0.2mm
Δάχος χαλκού 3 ουγκιές
Αριθμός στρωμάτων 2
Ελάχιστη απόσταση ίχνη 0.2mm
Τελεία επιφάνειας HASL

Εφαρμογές:

Ηλεκτρονική ενέργεια

Το παχύ PCB χαλκού χρησιμοποιείται συνήθως σε συσκευές ηλεκτρονικής ισχύος, όπως τροφοδοσίες, ελεγκτές κινητήρων και μετατροπείς.Οι συσκευές αυτές απαιτούν υψηλή ικανότητα χειρισμού ρεύματος και αποτελεσματική διάχυση θερμότηταςΤο παχύτερο στρώμα χαλκού επιτρέπει καλύτερη θερμική αγωγιμότητα και μειώνει τον κίνδυνο υπερθέρμανσης ή αποτυχίας.

Αυτοκινητοβιομηχανία

Το παχύ χαλκό PCB χρησιμοποιείται επίσης στην αυτοκινητοβιομηχανία για διάφορες εφαρμογές, όπως μονάδες ελέγχου κινητήρα, ηλεκτρονικά πίνακα ελέγχου και συστήματα φωτισμού.Αυτές οι εφαρμογές απαιτούν υψηλή αξιοπιστία και αντοχήΤο παχύτερο στρώμα χαλκού παρέχει επίσης καλύτερη αντοχή σε δονήσεις και σοκ, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για εφαρμογές αυτοκινήτων.

Αεροδιαστημική και Άμυνα

Το παχύ χαλκό PCB χρησιμοποιείται ευρέως στην αεροδιαστημική και αμυντική βιομηχανία για διάφορες εφαρμογές, όπως η αεροηλεκτρονική, οι δορυφορικές επικοινωνίες και τα συστήματα ραντάρ.Αυτές οι εφαρμογές απαιτούν υψηλές επιδόσεις και αξιοπιστία σε σκληρά περιβάλλονταΤο παχύτερο στρώμα χαλκού παρέχει επίσης καλύτερη ηλεκτρική αγωγιμότητα και μειώνει τον κίνδυνο απώλειας ή παρεμβολής σήματος.

Βιομηχανική αυτοματοποίηση

Το παχύ PCB χαλκού χρησιμοποιείται συνήθως σε βιομηχανικούς εξοπλισμούς αυτοματισμού όπως ρομπότ, PLC και ελεγκτές κίνησης.Αυτές οι εφαρμογές απαιτούν υψηλή ικανότητα χειρισμού ρεύματος και αποτελεσματική διάχυση θερμότηταςΤο παχύτερο στρώμα χαλκού παρέχει επίσης καλύτερη αντοχή στη διάβρωση και την οξείδωση, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για βιομηχανικές εφαρμογές.

Ιατρικός εξοπλισμός

Τα παχιά PCB χαλκού χρησιμοποιούνται επίσης σε ιατρικούς εξοπλισμούς όπως μηχανές MRI, σαρωτές CT και συστήματα υπερήχων.που μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας παχύ χαλκό PCBΤο παχύτερο στρώμα χαλκού παρέχει επίσης καλύτερη θερμική αγωγιμότητα και μειώνει τον κίνδυνο υπερθέρμανσης ή αποτυχίας.

Συμπερασματικά, το παχύ χαλκό PCB είναι ένας ευπροσάρμοστος τύπος κυκλωτικής πλακέτας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές όπου η υψηλή ικανότητα διαχείρισης ρεύματος, η αποδοτική διάχυση θερμότητας,και αξιοπιστία απαιτούνταιΤα χαρακτηριστικά του, όπως το ελάχιστο διαχωρισμό ίχνη: 0,2 mm, το μέγιστο μέγεθος πίνακα: 600 mm X 600 mm, το φινίρισμα επιφάνειας: HASL, ο αριθμός στρωμάτων: 2 και το ελάχιστο μέγεθος τρύπας: 0.Το 3mm το καθιστά ιδανική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και εφαρμογών.


Προσαρμογή:

- Έλεγχος αντίστασης: ναι

- Αριθμός στρωμάτων: 2

- Ελάχιστο πλάτος ίχνη: 0,2 mm

- Φόρεμα μάσκας χρώμα: πράσινο

- Ελάχιστο μέγεθος τρύπας: 0,3 mm

Παραγγείλετε τώρα και να πάρετε την καλύτερη ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση!


Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Το προϊόν μας είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των εφαρμογών υψηλού ρεύματος και υψηλής ισχύος.Συμπεριλαμβανομένων:

 • Οδηγίες σχεδιασμού για παχιά PCB χαλκού
 • Βοήθεια στην επιλογή υλικών για εφαρμογές υψηλής ισχύος
 • Υπηρεσίες δοκιμών και επικύρωσης για τη διασφάλιση της απόδοσης του προϊόντος
 • Επιλογές προσαρμογής για την κάλυψη ειδικών απαιτήσεων
 • Γρήγοροι χρόνοι ολοκλήρωσης για την κατασκευή πρωτοτύπων και την παραγωγή

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή της υψηλότερης ποιότητας υποστήριξης και εξυπηρέτησης στους πελάτες μας.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία του προϊόντος:

Το προϊόν PCB πάχους χαλκού συσκευάζεται με ασφάλεια σε αντιστατική σακούλα και στη συνέχεια τοποθετείται σε ένα ανθεκτικό χαρτόνι με επαρκή επένδυση για να αποφευχθεί οποιαδήποτε βλάβη κατά τη μεταφορά.Το κουτί θα φέρει την ονομασία του προϊόντος, ποσότητα και, ενδεχομένως, ειδικές οδηγίες χειρισμού.

Ναυτιλία:

Μόλις επεξεργασθεί η παραγγελία για το προϊόν PCB πάχους χαλκού, θα αποσταλεί μέσω αξιόπιστης υπηρεσίας ταχυμεταφορών.Ο χρόνος και το κόστος αποστολής εξαρτώνται από τον προορισμό και την επιλεγμένη μέθοδο αποστολήςΟι πελάτες θα λάβουν έναν αριθμό παρακολούθησης ώστε να μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο της αποστολής τους.


Γενικά ερωτήματα:

Ε:Ποιο είναι το εύρος πάχους για το προϊόν PCB πάχους χαλκού;
Α:Το εύρος πάχους είναι από 2 ουγκιές έως 10 ουγκιές.

Ε:Ποιο είναι το εύρος βάρους χαλκού για το προϊόν PCB πάχους χαλκού;
Α:Το βάρος του χαλκού κυμαίνεται από 70 μm έως 400 μm.

Ε:Πόσα στρώματα μπορεί να έχει το προϊόν PCB πάχους χαλκού;
Α:Το προϊόν υποστηρίζει από 1 έως 6 στρώματα.

Ε:Ποιο είναι το ελάχιστο μέγεθος τρύπας που μπορεί να επιτευχθεί με το προϊόν PCB πάχους χαλκού;
Α:Το ελάχιστο μέγεθος τρύπας που μπορεί να επιτευχθεί είναι 0,2 mm.

Ε:Ποιο είναι το μέγιστο μέγεθος πλάκας για το προϊόν PCB πάχους χαλκού;
Α:Το μέγιστο μέγεθος της σανίδας είναι 600 mm x 1200 mm.